Наскоро Стефан хвърли бомба в родното самосъзнание и отношенията ни със САЩ и НАТО.

Оказа се, че САЩ е значително по-малка държава от милата ни татковина.
Ще кажете, че не е възможно, че има карти, че учителят по география ви е учил друго. Това всичко е долна лъжа, измислена от империалистките мераци на САЩ. Тъй като в САЩ има най-много еврей, а те, както знаем, са най-голямото зло на планетата, са решили да се обявят за най-голямата страна в света, задминавайки дори и корените си, а именно прабългарите.

Какво става всъщност?

Както самият Стефан обясни:

Тази квадратура е сметната по старата имперска система, по която са работили Американците в ранните дни на заформянето на нацията им.. От тогава до сега те все още мерят погрешно нещата (в квадратни ярдове) и е разбираемо защо хората мислят САЩ за по-голяма от България.

Ето и конверсия на квадратурата, направена с Гугъл (американски сайт), за повече яснота.

Оказва се, че те са грешили още от самото начало. Обаче, за да не излезе, че откритието на Христо Колумбов, е било незначително, са обявили ярдовете за километри и така си е останало.

Ще питате как е възможно самолет от София до Бургас да пътува за 50 минути, а от Ню Йорк до Сан Франциско – за 6 часа и 15 минути? Или пък с кола по същите маршрути по новата магистрала за 4 часа с малко настъпване, а в САЩ – 42 часа?!

Истината е, че САЩ отдавна са овладели силата на черните дупки и всеки път, когато заредите в тяхна бензиностанция до горе, ви пъхат малка черна дупчица в резервоара. По принцип черните дупки изсмукват всичко, което ги доближи, но тези са по-специални. Група американски учени успяха да пъхнат чип в такава малка дупчица, който се свързва с ядрото й, карайки я да спре да смуче всичко останало. Общо взето чрез силата на технологиите успяват да махнат вредния ефект и да оставят само желаните, а именно – ако човек влезе в черна дупка, времето за него се движи много по-бавно. Така се получава на практика много по-дълго пътуване на по-кратко разстояние. Всичко това е финансирано от американското правителство, за да изглежда страната им огромна, симулирайки велика сила.

Логично, нали?
Замислете се!

Facebook Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *